Sfeervol Kwaliteit Vakmanschap Dynamisch Maatwerk

STALENSETS

HOUTEN STALENSETS

Wist je dat deze sets over de hele wereld gaan? We maken de stalensets van hout voor onder andere Bona, Lecol en Woca. Wat? We maken de stalensets nog niet voor jouw bedrijf? En wel interesse? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

WAAROM ONZE STALEN

veel ervaring

mooie afwerking

kennis van hout

kennis van diverse olie of lak

DE KLANT VERTELT.....

In het verleden, werkten we samen met een bedrijf uit het buitenland. De kwaliteit was minder en de communicatie lastig. Ik had gezien dat Eric stalensets maakte voor een ander bedrijf en heb contact met hem opgenomen.  Ik heb aan Eric gevraagd of hij voor Bona stalensets wilde maken. Eric is er in gedoken en heeft als proef een paar setjes gemaakt. We zijn inmiddels 2 jaar en honderden stalensets verder en ik ben nog steeds blij dat we deze stap hebben gezet.

Wood Sensation maakt en levert mooie complete sets. Met vooral de nadruk op complete sets. De stalen worden in kleur, gelaserd met naam, met een voor en achterkant en in elkaar gezet aangeleverd. Zelfs met doosjes, als ik er om vraag! Voor ons heeft de samenwerking met Eric echt een meerwaarden gekregen. 

 

Eric Tersteeg, directeur Bona Benelux (www.bona.com)

GEÏNTERESSEERD IN EEN VAN DE STALEN? VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

Required
Required
Required